Harga Loaded Potato KFC

Makanan segera KFC menawarkan makanan berasaskan ayam yang dibungkus dengan crispness tepung renyah. Ya, menu utama yang menjadi ikon KFC adalah ayam goreng tepung dengan ayam lembut ke tulang.

Berkhidmat menggunakan bowl yang diperbuat daripada kadbod, menjadikannya lebih unik dan menarik. Kedai KFC tersebar di seluruh dunia, termasuk Malaysia.

Terutamanya di mall-mall besar. Bagi orang yang suka makan makanan ringan, KFC adalah pilihan untuk melegakan kelaparan.

Bukan sahaja sesuai untuk orang dewasa, kanak-kanak juga dapat merasai pelbagai makanan yang ada. Oleh itu, tidak hairan jika KFC dikunjungi oleh ramai pengguna.

Kejayaan ini tidak boleh dipisahkan dari sejarah panjang di belakangnya yang membuat kemajuan KFC begitu cepat.

Jenama terkenal ini dilahirkan dari kerja keras dan perjuangan Harland Sanders dalam mencipta resipi ayamnya.

Rasanya lebih sempurna dengan campuran 11 jenis rempah yang dimasak dengan kaedah yang unik supaya rasa asli ayam masih dikekalkan.

Harga Loaded Potato KFC

Harga Loaded Potato KFC
Harga Loaded Potato KFC

Salah satu menu KFC yang cukup terkenal adalah loaded potato KFC. Menu KFC ini sentiasa dicari oleh banyak orang kerana memiliki rasa yang lazat, gurih dan lembut serta harga yang murah.

 

Loaded Potato Bowl adalah salah satu menu baru yang ditambahkan oleh KFC kepada pilihan makanan mereka. Ia terdiri daripada kentang yang dihaluskan dan digaul dengan rempah-rempah KFC yang terkenal, mengandungi Creamy whipped potato, Crispy Zinger chunks, Sweet kernel corn dan Topped with our signature Cheezy sauce dan mayonnaise.

Makanan ni sesuai untuk dihidangkan sebagai hidangan sampingan atau makanan ringan. Rasa kentang yang lembut dan rempah-rempah yang pedas dan gurih membuatkan Loaded Potato KFC sangat popular di kalangan peminat makanan cepat saji.

Berikut maklumat harga loaded potato KFC Malaysia:

MenuKeteranganHarga
Original Go BowlSiapa bilang pengejaran kebahagiaan harus sulit? Goreng Crispier dan potongan Zinger renyah yang basah kuyup dengan saus khas gurih, atasnya dengan sedikit serpihan cabai. Sederhana, tetapi sangat, sangat memuaskan.RM 3.90
Loaded Go BowlMangkuk ini dibuat untuk mereka yang mengambilnya dengan serius. Crispier Fries dan renyah zinger renyuk drizzled dengan mayonis krim dan tandas KFC Cheezy, ia penuh dengan makanan keselesaan untuk suasana hati apa pun.RM 3.90
Curry Lava Rice BowlSebuah gunung Kolonel Beras wangi dengan potongan Zinger Hot & Spicy dan lava kari tebal menghasilkan letusan rasa! Ia adalah sudu rempah lembut.RM 3.90
Loaded Potato BowlAdakah Anda percaya pada cinta pada gigitan pertama? Mangkuk bintang-bintang ini akan membuat Anda merasa sedih. Kentang kentang yang disengat, jagung kernel yang manis, potongan Zinger yang renyah, yang dihiasi dengan sos Cheezy dan mayonis kami, akan membuatkan Anda kembali lagi.RM 7.49

Disakun dan promosi KFC super jimat box

Harga loaded potato KFC yang ditetapkan itu boleh saja berbeza – beza. Semuanya berdasarkan dengan tempat atau gerai KFC yang ada di bandar