Harga Menu Domino Pizza Promosi Diskaun Terkini

Wah, kalau dah cakap pasal pizza, memang tak boleh terlepas dari pemikiran kita tentang Domino Pizza kan? Domino Pizza ni memang terkenal dengan pelbagai pilihan menu yang sedap dan menyelerakan.

Antara menu paling popular yang wajib korang cuba adalah Mega Cheese Pizza yang diperkaya oleh keju. Kalau korang peminat daging, menu Pepperoni yang diperkaya dengan pepperoni dan keju yang meleleh memang wajib untuk dicuba.

Menariknya, Domino Pizza juga menawarkan pilihan crust yang berbeza seperti crunchy thin crust, hand-tossed crust, dan Cheesy Crust. Korang boleh pilih mana yang sesuai dengan citarasa korang.

Jangan lupa untuk menikmati pizza korang dengan minuman segar seperti Coca-Cola ataupun air mineral. Bila dah habis makan, korang boleh tambahkan sedikit gula-gula atau kuaci sebagai hidangan penutup yang manis.

Nah, dengan pelbagai pilihan menu yang disediakan, memang tak salah kalau korang pilih Domino Pizza sebagai tempat untuk makan bersama keluarga dan rakan-rakan. Selamat mencuba!

Harga Menu Domino Pizza
Harga Menu Domino Pizza

Harga Menu Domino Pizza

Di bawah ni adalah senarai harga domino Pizza terkini.

Harga Menu Mega Cheese Pizza

Keju adalah rahsia untuk membuat makanan menjadi lebih enak. Jika anda adalah seorang penggemar keju, maka anda tidak boleh melepaskan peluang untuk mencuba menu Mega Cheese Pizza dari Domino Pizza.

Ini adalah pizza yang dilapisi dengan banyak keju dan pasti akan membuat anda ketagih.

Harga Menu Domino Pizza Mega Cheese Pizza

Menu Size 6″ Size 9″ Size 12″
Mega Cheese 18.80 38.80 52.80

Note:

  • 6″ Size – Hand Tossed
  • 9″ and 12″ Size – Cheddar Cheese Tarik

Harga Menu First Class

Bercakap tentang makan yang mewah dan lezat, apa kata kita memperkenalkan menu First Class yang baru sahaja dilancarkan oleh Domino Pizza?

Siapakah yang tidak tertarik untuk merasai pengalaman makan yang istimewa?

Harga Menu Domino Pizza First Class

Menu Hand Tossed, Thin Crust, New York Crust Chilli Cheese Burst, Cheese Burst, Barbeque Cheese Burst, Mozzarella Cheese Tarik
Size 6″ 9″ 12″ 15″ 9″ 12″
Chickensaurus 17.80 37.80 50.80 62.8 43.30 58.30
Ultimate Hawaiian 17.80 37.80 50.80 62.8 43.30 58.30
Meatasaurus 17.80 37.80 50.80 62.8 43.30 58.30
Chicken Confidential 17.80 37.80 50.80 62.8 43.30 58.30
Sambal Surf & Turf 17.80 37.80 50.80 62.8 43.30 58.30
Prawn Sensation 17.80 37.80 50.80 62.8 43.30 58.30
Tropical Sambal Prawn 17.80 37.80 50.80 62.8 43.30 58.30

Note:

  • 6″ just for hand tossed
  • 15″ just for new york crust.

Harga Menu Classics

Menu classics Domino Pizza memang tidak pernah salah. Dari rasa dan bahan-bahan yang dipilih dengan hati-hati, pizzanya pasti akan membuat kamu jatuh cinta setiap kali mencobanya.

Terlebih lagi, harganya yang terjangkau pasti akan membuat kamu ingin mencobanya berulang kali.

Harga Menu Domino Pizza Classics

Menu Hand Tossed, Thin Crust, New York Crust Chilli Cheese Burst, Cheese Burst, Barbeque Cheese Burst, Mozzarella Cheese Tarik
6″ 9″ 12″ 15″ 9″ 12″
Classic Chicken 16.80 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Smoky Pepperoni Mushroom 16.80 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Classified Chicken 16.80 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Spicy Sambal 16.80 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Meat Mania 16.80 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Spicy Sausage 16.80 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Extravaganzza 16.80 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Signature Quattro Beef 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Signature Quattro Chic 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30
Top Secret Quattro 35.80 47.80 58.80 41.30 55.30

Note:

  • 6″ just for hand tossed
  • 15″ just for new york crust.

Harga Menu Favorites

Menu favorit Domino Pizza adalah pilihan yang tepat bagi mereka yang ingin menikmati hidangan pizza yang lezat dan berkualitas.

Dari crust yang crunchy hingga topping yang menggoda, setiap potongan pizza yang dihidangkan pasti akan membuat kita tidak bisa berhenti makan. Jika kamu belum pernah mencoba menu favorit Domino Pizza, maka sekarang saatnya untuk melakukannya.

Harga Menu Domino Pizza Favorites

Menu Hand Tossed, Thin Crust, New York Crust Chilli Cheese Burst, Cheese Burst, Barbeque Cheese Burst, Mozzarella Cheese Tarik
6″ 9″ 12″ 15″ 9″ 12″
Simply Cheese 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Vegie Galore 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Chicken Pepperoni 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Seafood Delight 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Beef Pepperoni 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Flaming Tuna 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Bbq Chicken 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Aloha Chicken 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Smoky Beef & Chick 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Sambal Vegie 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Tuna Temptation 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Vegie Fiesta 13.90 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40
Vegie Quattro 31.90 42.90 52.90 37.40 50.40

Note:

  • 6″ just for hand tossed
  • 15″ just for new york crust

Harga Menu Pasta

Pasta di Domino Pizza memang menjadi pilihan yang mengagumkan bagi mereka yang suka makan makanan bercitarasa Itali.

Dengan pelbagai pilihan rasa, pasti tiada satu pun yang tidak akan tergoda dengan rasa pasta yang lezat ini.

Harga Menu Domino Pizza pasta

Menu Price
Chicken Lasagna RM 15.50
Spaghetti Bolognese Chicken RM 15.50
Spaghetti Bolognese Vegetable RM 15.50

Harga Menu Bread

Bread memang salah satu menu yang paling popular dan digemari oleh ramai orang. Dan Domino Pizza tidak mahu ketinggalan dalam menawarkan menu bread yang istimewa bagi para pelanggan mereka.

Dengan bahan-bahan berkualiti dan teknik membuat roti yang baik, anda boleh merasakan bread yang lezat dan menyelerakan setiap kali anda memakannya. Jangan lepaskan peluang untuk mencuba menu bread di Domino Pizza sekarang!

Harga Menu Domino Pizza pasta Bread

Menu Harga
Banana Kaya 9″ Dessert RM 12.90
Banana Kaya Dessert RM 9.50
Breadstix RM 9.50
Cheesy Mozzarella Stix RM 11.90
Cinnastix RM 9.50
Garlic French Loaf RM 9.50
Garlic Twisty Bread RM 9.50

Harga Menu Chicken

Siapa tak kenal dengan menu Chicken di Domino Pizza? Ia adalah salah satu menu paling popular yang boleh ditemui di kedai pizza terkenal ini.

Terkenal dengan rasanya yang sedap dan jujur, memang tak rugi kalau kita cuba menu ini.

Harga Menu Domino Pizza Chicken

Menu Price
Chicken Wings BBQ RM 15.90
Chicken Wings Hot & Spicy RM 15.90
Chicken Wings Plain RM 15.90
Crazy Chicken Crunch – Original RM 15.90
Crazy Chicken Crunch – Tom Yam RM 15.90

Harga Menu Party Box

Sudah bosan dengan pizza yang sama-sama di masak di rumah atau di restoran?

Adakah kamu ingin membuat perayaan spesial bersama-sama dengan keluarga atau kawan-kawan? Jangan risau, Domino Pizza membawa solusi untukmu – Menu Party Box.

Harga Menu Domino Pizza Party Box

Menu Price
Fabulous Four 31.90

Harga Menu Desserts

Tak kisah la korang pilih apa pun, semua menu dessert Domino Pizza memang sedap sangat.

Dari Chocolate Lava Cake dan Blueberry Cheesecake, semuanya memang membuatkan korang tak boleh berhenti makan. Saya sendiri memang tak boleh pilih satu je! Semua menu mereka memang sedap!

Harga Menu Domino Pizza Desserts

Menu Price
Chocolate Lava Cake 12.90
Blueberry Cheesecake 12.90

Harga Menu Drinks

Menyedari betapa pentingnya minuman untuk menambah kesempurnaan hidangan, Domino Pizza memperkenalkan menu minuman yang menyegarkan dan memanjakan tekak kita.

Dari air mineral segar, hingga soda, pilihan minuman mereka memang tak terkalahkan!

Harga Menu Domino Pizza Drinks

Drinks Bottle Can
7-Up RM 7.90 RM 5.50
Mountain Dew RM 7.90 RM 5.50
Pepsi RM 7.90 RM 5.50
Lipton Ice Tea-Lemon RM 10.50 RM 6.50
Bleu Mineral Water RM 3.00
Pepsi Black RM 7.90
Twister Orange RM 13.50

Jom beli Domino Pizza sekarang.