Harga Menu KFC Family Bucket

Posted on

Hari ini, kita akan bercakap-cakap mengenai harga menu KFC Family Bucket. Kalau kita nak keluar makan bersama keluarga besar, pasti satu Family Bucket dari KFC akan menjadi pilihan yang bagus.

Family Bucket adalah hidangan yang sesuai untuk berkongsi bersama-sama, terdiri daripada ayam goreng yang sedap dan pelbagai hidangan sampingan yang memuaskan.

Untuk 15-pc Celebration Bucket, harga bermula dari RM97.99 dan ia disajikan dengan 15 ketul ayam, kentang putar, bebola keju brokoli, minuman, coleslaw.

KFC juga menawarkan 9-pc Celebration Bucket yang mengandungi 9 ketul ayam, kentang putar, bebola keju brokoli, coleslaw, minuman. Jika anda ingin menambah hidangan sampingan, KFC juga menawarkan pilihan tambahan seperti Cheezy Wedges hingga Nuggets dengan harga bermula dari RM6.49.

Jangan lupa, harga menu KFC Family Bucket mungkin berbeza-beza mengikut lokasi dan masa promosi. Oleh itu, pastikan anda semak harga terkini sebelum membuat pesanan.

Sekarang anda sudah tahu, Family Bucket dari KFC adalah hidangan yang sempurna untuk berkongsi bersama keluarga besar. Dengan pelbagai hidangan sampingan dan pilihan ayam goreng yang enak, ia pasti akan memuaskan selera anda dan keluarga anda. Jadi, jangan tunggu lagi, mari ke KFC dan nikmati Family Bucket!

Harga Menu KFC Family Bucket
Harga Menu KFC Family Bucket

Harga Menu Family Meals

Menu Family Meals di KFC Family Bucket memang menjadi pilihan terbaik untuk makanan bersama keluarga.

Korang tak payah pening kepala nak fikir nak makan apa sebab KFC dah siap sediakan hidangan yang memang paling best.

Harga Menu KFC Family Bucket Family Meals

Menu Family Bucket Harga Kandungan
5-pc Chicken RM27.99
5-pc Combo RM39.99 5 pieces of chicken, coleslaw, whipped potato, drinks. *
5-pc Celebration Bucket RM46.49 5 pieces of chicken, whipped potato, broccoli cheese balls, coleslaw, drinks. *
9-pc Chicken RM47.99
Variety Box A RM54.99 6 pieces of chicken, wedges, 9 pieces of nuggets, dip, whipped potato, drinks. *
9-pc Combo RM59.99 9 pieces of chicken, coleslaw, whipped potato, drink. *
9-pc Celebration Bucket RM72.99 9 pieces of chicken, whipped potato, broccoli cheese balls, coleslaw, drink. *
Variety Box B RM74.99 Whipped potato, 6 pieces of chicken, 12 pieces of nuggets, 2 Zinger Classic, drink. *
15-pc Chicken RM77.99
15-pc Combo RM87.99 15 pieces of chicken, coleslaw, whipped potato, drink. *
Variety Box C RM89.99 15 pieces of nuggets, 6 pieces of chicken, 2 Colonel Classic, 2 Zinger Classic, whipped potato, drink. *
15-pc Celebration Bucket RM97.99 15 pieces of chicken, whipped potato, broccoli cheese balls, drink, coleslaw. *

Harga Menu Sides and Snacks

Nak tambah-tambah side dish untuk kongsi-kongsi makan bersama kawan dan keluarga? Memang sesuai sangat kalau pilih Menu Sides and Snacks dekat KFC Family Bucket.

Harga Menu KFC Family Bucket Sides and Snacks

Sambal Sauce RM 1.50
Hard Boiled Egg RM 2.00
Spicy BBQ Sauce RM 2.00
Jalapeño Cheese Sauce RM 2.00
Whipped Potato Gravy RM 2.00
Whipped Potato (R) RM 3.49
Coleslaw (R) RM 3.49
Kari Atuk RM 3.50
Nasi Lemak RM 3.70
Colonel Rice RM 3.70
Life Chilli Sauce (Bottle) RM 4.00
Crispier Fries (R) RM 4.49
Wedges (R) RM 4.49
Crispier Fries (L) RM 5.99
Wedges (L) RM 5.99
Cheezy Wedges (L) RM 6.49
Cheezy Popcorn Bowl RM 6.99
Loaded Potato Bowl RM 6.99
Whipped Potato (L) RM 7.49
Coleslaw (L) RM 7.49
5-pc Broccoli Cheese Balls RM 8.99
6-pc Nuggets RM 9.99
Popcorn Chicken RM 10.99
9-pc Nuggets RM 13.99
6-pc Nuggets Combo RM 14.99
9-pc Nuggets Combo RM 17.49

Harga Menu Drinks

Menu minuman di KFC Family Bucket memang sangat menarik perhatian!

Kalau dah habis berpeluh-peluh goreng ayam tu, tentu perut ni nak jugak diisi dengan minuman yang sejuk dan menyegarkan.

Harga Menu KFC Family Bucket Drinks

Lipton Ice Lemon Tea (1.5L Bottle) RM 9.99
Tropicana Twister Orange (1.5L Bottle) RM 9.99
Pepsi Black (1.5L Bottle) RM 6.99
Revive (1.5L Bottle) RM 6.99
Mirinda Strawberry (1.5L Bottle) RM 6.99
Tropicana Twister Orange (355ml) RM 6.49
Iced Lemon Tea (R) RM 5.99
Iced Milo (R) RM 5.99
Tropicana Twister Orange (R) RM 5.99
Sjora Mango Peach (R) RM 5.99
Nestle Lemonade (R) RM 5.99
Iced Lemon Tea (S) RM 4.99
Iced Milo (S) RM 4.99
Tropicana Twister Orange (S) RM 4.99
Sjora Mango Peach (S) RM 4.99
Nestle Lemonade (S) RM 4.99
Pepsi (L) RM 4.70
Mountain Dew (L) RM 4.70
Mirinda Strawberry (L) RM 4.70
Mug Sarsaparilla (L) RM 4.70
Pepsi Black (R) RM 4.30
Pepsi (R) RM 4.30
Mountain Dew (R) RM 4.30
Mirinda Strawberry (R) RM 4.30
Mug Sarsaparilla (R) RM 4.30