Harga Menu KFC Nasi Lemak

Sedapnya nasi lemak, tak kira masa dan tempat. Apa lagi kalau disajikan bersama ayam goreng yang rangup dan sedap! KFC, jenama ayam goreng yang terkenal, juga tidak ketinggalan dengan hidangan nasi lemak yang sangat popular. Namun, berapa harga menu nasi lemak KFC? Mari kita lihat bersama-sama!

1-pc Nasi Lemak KFC Combo

Menu nasi lemak KFC yang paling asas adalah Nasi Lemak KFC Combo. Harganya bermula dari RM15.49, dan anda akan dapat Nasi lemak, ayam 1 ketul, kacang tanah, telur rebus, sambal ikan bilis, timun, minuman.

Zinger Fillet Nasi Lemak KFC Combo

Bagi yang suka ayam goreng, Zinger Nasi Lemak mungkin menjadi pilihan yang lebih baik. Menu ini juga datang dengan Nasi Lemak, isi zinger, sambal ikan bilis, telur rebus, timun, kacang tanah, minuman. Harga bermula dari RM17.49.

2-pc Nasi Lemak KFC Combo

Menu 2-pc Nasi Lemak KFC Combo adalah pilihan yang lebih unik kerana tiada nasi lemak langsung! Sebaliknya, Nasi lemak, ayam 2 ketul, telur rebus, timun, sambal ikan bilis, kacang tanah, kari atuk, minum.

Harga bermula dari RM19.99, dan pastinya akan menjadi pilihan yang berbeza dari hidangan nasi lemak yang biasa.

Itulah beberapa menu nasi lemak yang ditawarkan oleh KFC. Walaupun harganya sedikit lebih mahal daripada kedai mamak biasa, tetapi anda pasti akan mendapat rasa yang lebih sedap dengan ayam goreng KFC yang terkenal.

Jangan lupa untuk mencuba menu nasi lemak KFC apabila anda mencari hidangan yang berbeza daripada biasa!

Harga Menu KFC Nasi Lemak
Harga Menu KFC Nasi Lemak

Harga Menu KFC Nasi Lemak

KFC Nasi Lemak ni bukan biasa-biasa punya nasi lemak. Rasa nasi lemak KFC ni memang terasa dan sepadan dengan harga yang korang bayar.

Selain tu, ayam goreng KFC ni memang sedap, rangup dan juicy! Rasa asli ayam KFC memang boleh buat korang ketagih!

Menu KFC Nasi Lemak

Menu Harga Isi
1-pc Nasi Lemak KFC Combo RM15.49 Nasi lemak, 1 piece of chicken, peanuts, hard boiled egg, sambal anchovies, cucumber, drink.
2-pc Nasi Lemak KFC Combo RM19.99 Nasi lemak, 2 pieces of chicken, hard boiled egg, cucumber, sambal anchovies, peanuts, kari atuk, drink.
Zinger Fillet Nasi Lemak KFC Combo RM17.49 Nasi Lemak, zinger fillet, sambal anchovies, hard boiled egg, cucumber, peanuts, drink.