Senarai Harga Menu Marrybrown Malaysia Promosi

Marrybrown memang terkenal dengan menu-menu lezat dan harga yang berpatutan. Terdapat pelbagai pilihan menu yang boleh kita pilih, dari burger, ayam goreng, nugget, hingga hidangan lauk-pauk.

Untuk burger, harga bermula dari RM7.95 seperti Cheesy Burger. Jika kita berminat untuk mencuba sesuatu yang sedikit berbeza, bolehlah mencuba Fish Fillet Burger dengan harga RM9.50.

Ayam goreng pula sangat popular di Marrybrown. Terdapat pelbagai macam menu pilihan, dari Lucky Plate hingga Chick-A-Mix. Harga bermula dari RM15.70 hingga RM18.10.

Nugget pula sangat popular untuk kanak-kanak. Terdapat pelbagai pilihan rasa, seperti Chicken Nuggets. Harga bermula dari RM8.49 untuk 6 keping nugget. Jika kita berminat untuk mencuba nugget yang sedikit berbeza, bolehlah mencuba MB Fish Nuggets dengan harga RM8.49.

Lauk-pauk pula sangat variasi, ada Nasi Lemak, Nasi Kandar, Mi Kari MB, dan banyak lagi. Harga bermula dari RM10.90 seperti Nasi Lemak Marrybrown. Jika kita berminat untuk mencuba lauk-pauk yang sedikit lebih berat, bolehlah mencuba Nasi Kari Bowl dengan harga RM7.20.

Harga Menu Marrybrown
Harga Menu Marrybrown

Harga Menu Marrybrown

Kita boleh mencari lebih banyak menu dan harga yang sesuai dengan citarasa kita dengan melawat restoran Marrybrown terdekat. Jangan lupa untuk membuat tempahan sebelum datang, supaya kita tidak terlepas peluang untuk mencuba menu-menu lezat Marrybrown.

Harga Menu Burger

Burger adalah hidangan yang sangat digemari oleh ramai orang. Dan jika kita berbicara mengenai burger, pasti ramai yang teringat akan Marrybrown.

Marrybrown adalah salah satu tempat makan cepat saji yang terkenal di Malaysia dengan menu burger yang memikat.

Harga Menu Marrybrown Burger

Menu Single (Start From) Combo (Start From)
Cheesy Burger 7.95 12.60
Chicken Burger 6.95 10.95
Fish Fillet Burger 9.50 13.95
Hotouch™ Burger 11.95 15.20
Tower Burger™ 16.95 19.50

Harga Menu Ultimate Chicken

Marrybrown, salah satu nama terkenal dalam industri makanan segera di Malaysia, menawarkan menu Ultimate Chicken yang sangat istimewa. Dibuat dengan campuran rempah-rempah berkualiti tinggi dan bahan-bahan terpilih, menu ini pasti akan membuatkan anda terkagum-kagum.

Rasa daging ayam yang lembut dan garing di luar, dipadu dengan bahan-bahan yang tepat, membuatkan setiap gigitan anda memuaskan.

Harga Menu Marrybrown Ultimate Chicken

Menu Ayam Goreng Single Combo
Cheesy Chicken 13.20 18.90
Chick-A-Licious™ with Black Pepper Sauce 18.10 20.30
Chick-A-Mix 16.60
Chicken ‘n’ Chips 15.60 17.50
Double Chicken Delight 17.90
Happiness Plate 20.50 22.70
Jumbo Meal 22.90
Lucky Plate™ 15.70 17.90

Harga Menu Local Delights

Jika kamu suka makan makanan tradisional Malaysia, Marrybrown mempunyai menu local delights yang pasti memuaskan selera.

Dari nasi lemak, mi kari hingga bubur ayam, Marrybrown memastikan bahawa setiap hidangan adalah berkualiti dan menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi.

Harga Menu Marrybrown Local Delights

Menu Single Combo
Bubur Ayam MB™ 7.50 9.90
Bubur Pedas 9.80 12.20
Mi Kari MB™ 9.90 12.40
Nasi Ayam MB™ 10.70 14.30
Nasi Kandar 12.10 15.70
Nasi Kari Bowl 7.20 9.95
Nasi Lemak MB™ 10.90 14.50

Harga Menu Fish Meal

Tak perlu risau tentang harga, Fish Meal Marrybrown sangat berpatutan dan terjangkau bagi semua. Dapatkan pengalaman makan yang memuaskan dan tidak mengecewakan di Marrybrown.

So, jangan lepaskan peluang untuk mencuba menu Fish Meal yang menakjubkan di sini!

Harga Menu Marrybrown Fish Meals

Menu Single Combo
Fish ‘n’ Chips 17.60 19.95

Harga Menu Happy Sharing

Menu Happy Sharing ni memang sesuai untuk korang yang nak merasa hidangan yang lebih berkualiti dan lebih banyak pilihan.

Harga pun sangat berpatutan dan sangat sesuai untuk korang yang nak makan dengan bajet yang rendah. Jangan risau, kualiti hidangan yang ditawarkan pun memang terbaik dan sangat sedap.

Harga Menu Marrybrown Happy Sharing

Menu Price Note
Buddy Meals 33.80 4 pieces of MB Crispy Chicken™, two regular French fries and two regular soft drinks.
Family Meals 82.20 12 pieces of MB Crispy Chicken™, a large vegetable salad, mashed potato and one bottle Coca-Cola (1.5L).
Happy Combo 61.70 8 pieces of MB Crispy Chicken™, a large vegetable salad, mashed potato and one bottle Coca-Cola (1.5L).

Harga Menu Kiddy Meals

Menu Kiddy Meals di Marrybrown sangat menarik dan menyenangkan. Terdapat pelbagai pilihan makanan yang boleh dipilih oleh kanak-kanak, seperti burger, nuggets, dan juga ayam goreng.

Semuanya dihidangkan bersama dengan air minum dan juga beberapa hidangan ringan.

Harga Menu Marrybrown Kiddy Meals

Menu Note Price
A – Chicken Burger Classic chicken burger, fries, a Minute Maid Refresh Orange®(S) + free toy. 11.80
B – Crispy Chicken MB Crispy Chicken™, fries, Minute Maid Refresh Orange®(S) + free toy. 11.80
C – Chicken Nuggets 4 tender Chicken Nuggets, fries, Minute Maid Refresh Orange®(S) + free toy. 11.80
D – Bubur Ayam Chicken porridge(S), Minute Maid Refresh Orange®(S) + free toy. 11.80

Harga Menu Nasi Bowl

Nasi bowl memang menjadi menu favorit ramai orang sekarang ini. Marrybrown pun tak mahu ketinggalan dan turut menyediakan menu nasi bowl yang pastinya sedap dan mengenyangkan.

Menggunakan bahan-bahan berkualiti dan masakan yang telah teruji, nasi bowl di Marrybrown memang menjadi pilihan terbaik untuk yang ingin menikmati makan yang mudah dan ringkas.

Harga Menu Marrybrown Nasi Bowl

Menu Note Price
Chick-O-Rice Chicken rice with breaded chicken fillet and spring onions, served with mushroom sauce. 7.20
Nasi Kari Nasi Marrybrown with chicken fillets, served with curry gravy. 7.20

Harga Menu Side Orders

Lelah makan nasi ayam, burgers dan ayam goreng? Coba lah menu side orders di Marrybrown, pasti bikin hidupmu jadi lebih berwarna. Dari French Fries crispy dan cheesy, hingga Onion Rings garing dan renyah.

Ada juga nuggets yang renyah hingga vegetable salad yang sehat. Semua menu side orders ini adalah pilihan yang tepat untuk menemani makanmu yang santai bersama keluarga dan teman-teman.

Harga Menu Marrybrown Side Orders

Menu Harga
Cheesy Wedges 10 Pieces 5.99
Chicken Fillet 3 Pieces 6.80
Chicken Nuggets 12 Pieces 15.50
Chicken Nuggets 6 Pieces 8.49
Fish Nuggets 12 Pieces 15.50
Fish Nuggets 6 Pieces 8.49
Fragrant Rice 3.49
French Fries Large 5.49
French Fries Regular 3.99
Mashed Potato Large 6.99
Mashed Potato Regular 3.00
MB Crispy Chicken™ 1 Piece 5.30
MB Crispy Chicken™ 15 Pieces 73.70
MB Crispy Chicken™ 2 Pieces 10.49
MB Crispy Chicken™ 5 Pieces 25.99
MB Crispy Chicken™ 9 Pieces 45.30
MB Rice 3.49
Mushroom Soup 4.20
Onion Ring 6 Pieces 3.95
Potato Wedges 6 Pieces 5.20
Prawn Fingers 12 Pieces 15.50
Prawn Fingers 6 Pieces 8.49
Roti Goreng 3 Pieces 3.60
Roti Goreng 6 Pieces 6.90
Vegetable Salad Large 6.99
Vegetable Salad Regular 3.00

Harga Menu Beverages and Desserts

Marrybrown memiliki pelbagai pilihan minuman dan dessert yang memanjakan lidah anda. Dari teh, kopi hingga fanta, semua minuman di sini dibuat dengan bahan-bahan berkualiti dan disediakan dengan penuh kasih sayang.

Menu dessert di Marrybrown juga tak kalah menarik. Dari aiskrim sundae, frozen fanta, hingga twist yang lezat, semuanya dapat memuaskan selera makan anda.

Harga Menu Marrybrown Beverages and Desserts

Menu Regular / Single Large
Chocolate Softserve 1.50
Coca Cola 3.70 3.99
Drinking Water 600ml 2.90
Fanta Grape 3.70 3.99
Fanta Strawberry 3.70 3.99
Frozen Coca-Cola 1.50
Frozen Fanta Grape 1.50
Heaven & Earth® Iced Lemon Tea 4.99 5.60
Hot Milo 4.99
Iced Milo 4.30 5.49
KIT KAT Stick Milk Chocolate 4.50
Lipton Tea 3.99
Milo cup 1.80
Minute Maid Refresh Orange 4.99 5.60
Mix Softserve 1.50
Nescafe Coffe 3.99
Nescafe White Coffe 4.99
Nestle Drumstick Chocolate 1.99
Nestle Drumstick Vanilla 1.99
Sprite 3.70 3.99
Sundae Chocolate 3.30
Sundae Strawberry 3.30
Twist Oreo 3.70
Twist Smar 3.70
Vanilla Softserve 1.50