Harga Susu Enfalac

Posted on

Salah satu produk pembangunan terbaik pada masa ini yang menjadi keutamaan bagi syarikat adalah ramuan asas susu yang sangat besar dan bermanfaat, baik untuk keperluan pemakanan untuk kesihatan dan dari penggunaan penjagaan wajah dan kecantikan.

Terutamanya produk susu berlabel Enfalac yang memberi tumpuan kepada pengambilan pemakanan yang sempurna mengikut fungsinya seolah-olah menjadi keperluan sekunder untuk ramai orang.

Termasuk isu-isu pemasaran dan jualan yang diberi kuasa oleh standardisasi pemasaran pembekal produk lain, salah satunya dibentangkan dari Enfalac, di mana pembangunan dari inovasi yang dibuat kepada strategi pemasaran telah diiktiraf dari segi kualiti dan kesahihan, dan ini juga berlaku yang menjadikan kehadiran suplemen dan produk nutrisi terbaik seperti Enfalac sangat berpengaruh terhadap keperluan pengguna dari segi kesihatan dan yang lain.

Susu Enfalac dapat ditunjukkan sebagai salah satu keperluan harian yang merupakan pilihan ramai orang.

Hal ini berkaitan dengan fungsi dan manfaat yang dapat dirasakan dari susu Enfalac sendiri, karena selain dimakan oleh orang dewasa, kandungan bahan alami yang terkandung dalam bahan susu Enfalac juga sangat baik untuk kesehatan bayi, termasuk dari formulasi dalam dibuat untuk keperluan ibu mengandung dan menyusui.

Antara manfaat yang terdapat dalam setiap pakej susu Enfalac adalah kandungan kalsium yang sangat baik untuk membantu menguatkan pertumbuhan tulang.

Sehingga tulang tidak mudah rapuh, termasuk kesihatan pertumbuhan gigi bayi, tetapi juga mengandung protein dan zat besi yang tentunya dapat memberi kesan pada pembentukan sel membran dan juga peredaran lancar dalam tubuh, sesuai dengan apa yang ditemukan dalam sifat-sifat lain, yakni kandungan zink dan vitamin A yang sangat baik untuk pemakanan yang sihat.

Kompleks B, Vitamin C, Vitamin D serta Choline adalah sifat-sifat yang terdapat dalam setiap bahan asas dalam pembungkusan susu Enfalac sendiri, supaya perkara yang sah dalam fungsi, faedah dan kesan penggunaan tidak diragukan.

Begitu juga, dari harga jual yang boleh dicapai oleh semua orang. Berikut adalah data lengkap mengenai harga susu Enfalac.

Harga Susu Enfalac

Harga Susu Enfalac
Harga Susu Enfalac
SusuHarga
Enfalac A+ Gentlease S1 370gRM54.90
Enfalac A+ Step 1 - 600gRM72.80
Enfalac A+ Step 1 - 1.8kgRM210.00
Enfalac A+ Step 2 - 1.8kgRM196.00
Enfalac A+ Step 1 2.4kgM292.92
Enfalac A+ STEP 1 600GRM78.69
Enfalac A+ Step 2 - 1.8kgRM196.00
Enfalac A+ Step 1 2.4kgRM292.92

Lagi diskaun harga susu Ensure murah

Sementara itu, jika melihat produktiviti yang dibuat dan diedarkan dari harga jualan susu Enfalac, memang sangat tinggi bersama dengan peningkatan pertumbuhan dan keperluan masyarakat untuk pemakanan dan suplemen susu terbaik hari ini.